Vlnr: Joost Prick, Martien van Deurzen, Paul v.d. Broek en Alex v.d. Ven
Vlnr: Joost Prick, Martien van Deurzen, Paul v.d. Broek en Alex v.d. Ven Foto:

Seizoen netjes afgesloten door schutters Krijgsman Soranus Lieshout

Sport Sport

Lieshout - De schutters van Krijgsman Soranus Lieshout waren afgelopen donderdag te gast bij handboogvereniging Houts Welvaren in Mierlo-Hout voor het schieten van alweer de laatste bondswedstrijd van seizoen ‘22/’23. De schutters hebben de 25 meter wedstrijden netjes afgesloten.

Met een ietwat rommelige start, immers het was er drukker als verwacht gezien iedereen nog graag een goede score wilde zetten voor de kampioenschappen, was er snel een gezellige competitiesfeer. De schutters konden zich weer rijkelijk vermaken met wat onderlinge opruiing en een gezellige babbel met de schutters van andere verenigingen. Na een vrij snelle wedstrijd bleek weer dat degene die het meest te horen waren niet altijd hoog in de lijst eindigden. Toch kunnen ze weer allemaal met een gerust hart naar de uitnodigingen van de kampioenschappen uitkijken. De onderlinge scores waren als volgt; Ad Endevoets 232, Willem Bekx 217, Arjan vd Heuvel 210, Rik vd Westerlo 209, Bas v Kessel 184, Martien v Deurzen 165, Yvonne vd Westerlo 165, Nelly vd Laar 155 en Theo vd Laar 127.

Mocht je interesse hebben om kennis te komen maken met deze rustieke sport? Dit is mogelijk! Zij zijn iedere normale dinsdag geopend vanaf 19.00 uur om te trainen. Donderdagen zijn op afspraak ook mogelijk vanaf 19.30 uur, mits er geen wedstrijden worden verschoten. Ze zijn te vinden op Provinciale Weg 24 in Lieshout, dit is aan het gebouw van Manege de raam.