Tourspel T.S.C. Aan de Wielen 2014

Sportnieuws

Tourspel T.S.C. Aan de Wielen 2014


Aarle-Rixtel - Uiteraard organiseert T.S.C. Aan de Wielen ook dit jaar een Tourspel waaraan iedereen kan deelnemen. Door het raden van 15 renners + de winnaars van de Tour de France, het puntenklassement en de bergtrui, kan men weer vele punten scoren en in aanmerking komen voor dag- en eindprijzen.

In verband met het meestal vrij laat beschikbaar komen van de juiste rugnummers van de renners en het daarmee gepaard gaande invoeren van renners en deelnemerslijsten in de computer, telt de eerste etappe van zaterdag 5 juli niet mee voor het Tourspel. Voorspellingen dienen uiterlijk zondag 6 juli ingeleverd te zijn.

De pot voor het nulpuntenklassement is verdubbeld en staat nu op €50,00 doordat niemand er vorig jaar in slaagde om géén punten te halen. Uitgebreide informatie over dit Tourspel is te vinden op www.aandewielen.nl. Indien je niet over een computer beschikt, kun je die informatie en inschrijfformulieren ook opvragen bij Rini Daniëls of Ton Schepers tel. 0492-382340 of 0492-382388.