Afbeelding

Oranjetoernooi Jeu de boulesclub

Sportnieuws

Oranjetoernooi Jeu de boulesclub


Beek en Donk - Dit jaar werd het Oranjetoernooi gehouden, op zaterdag 2 mei, op de mooie banen, gelegen achter die van tennisvereniging 't Slotje. Het was prachtig weer om te boulen ende leden konden genieten van een groot aantal spannende wedstrijden.


Omdat er een vijftal spelers waren met ieder 3 gewonnen wedstrijden moest het aantal pluspunten de beslissing brengen. Het werd wederom Wim van de Kolk, die hiermee voor de derde achtereenvolgende keer als winnaar te voorschijn kwam met 28 pluspunten. Wim, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie.

De uitslag: 2e) John Kerdijk, 3 gewonnen met 27 pluspunten. 3e en 4e) 3 gewonnen met ieder 19 pluspunten Jan v. Schijndel en Frits Tak.
5e) Maria Cuypers 3 gewonnen met 13 pluspunten, 6e) Mien Manders 2 gewonnen met 18 pluspunten, 7e Nelly v. Veghel 2 gewonnen met 16 pluspunten, 8e) Stien van Duynhoven 2 gewonnen met 10 pluspunten en 9e en 10e Theo Leenders en Thea v.d.Kolk met 2 gewonnen en 10 pluspunten.

Het eerstvolgende toernooi van Beek en Donk is het Kermistoernooi op 12 september. Alle leden een fijne vakantie en nog veel bouleplezier gewenst in een hopelijk mooie zomer.

Foto: Jeu de boulesclub Beek en Donk