Afbeelding

Succesvolle eerste instuif bij WAC

Sportnieuws

Beek en Donk - Geen zaalvoetbalprogramma in de vakantie, toch een potje voetballen. Donderdag 11 februari hield WAC Beek en Donk een instuif voor leden en niet-leden vanaf 15 jaar.

Aan de oproep werd door een heel aantal leden gehoor gegeven. Zo waren de teams van Café-Zaal De Tapperij, Hurkmans Plaatwerk, FC van de Burgt en Vesters Hoveniers aan elkaar gebonden in poule A om daar hun zaalvoetbalkunsten te vertonen. BrabantTent, aangevuld met een tweetal sterkhouders van Heesakkers Administratie & Advieskantoor, streed tegen 3 frivole, loopsterke en enthousiaste teams vol met jongelingen en potentiële nieuwe kandidaten die in de toekomst onze vereniging mogelijk kunnen gaan versterken.

Hoofdorganisator Eric van Heijnsbergen was tevreden en trots op de jeugdige opkomst maar ook zeker zo blij met de leden die deze avond mede tot een succes maakte. “De eerste instuif is perfect verlopen. Mogelijk zijn we al een nieuw team rijker en 2 sponsoren zijn bereid in te stappen zodra een juist team zich voordoet. De jeugd was enthousiast en ik was ook blij met de opkomst van onze ‘oudere’ garde. Kortom, een prima eerste instuif die navolging verdient”, aldus het bestuurslid. Een dank gaat ook uit naar Arno Meulendijks die deze avond mede mogelijk maakte.

Het WAC voetbalt de komende weken weer lekker door. De competitie nadert de ontknopingen en ook de beker bevindt zich weldra in de kwartfinales.

Zie www.wacbeekendonk.nl voor meer informatie. Nieuwe leden en teams blijven zeer welkom.