Heren Onder 20 wint van Bladel

Sportnieuws

Lieshout - De Heren Onder 20 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Bladel. Een eerdere ontmoeting liep uit op een gemakkelijke overwinning voor Lieshout.

Beiden teams begonnen goed aan de wedstrijd en het was duidelijk dat Bladel van plan was er een wedstrijd van te maken. De stand na het eerste kwart was 13 – 19 in het voordeel van BC Lieshout. In het tweede kwart knokte Lieshout voor elke bal om zo verder uit te lopen op de tegenstander. Er werd een verschil van 10 punten opgebouwd en de teams konden gaan rusten met een 25 – 35 stand.

Na rust bleef BC Lieshout in een hoog tempo spelen. Scores vielen gemakkelijk en bankspelers konden hun minuten meepikken. In het derde kwart liep Lieshout verder uit naar 35 – 52. In het vierde kwart probeerde Bladel nog wat terug te doen, maar het was niet bij machte om Lieshout in de problemen te brengen. De mannen van BC Lieshout winnen de wedstrijd met 49 – 64.