Afbeelding

Ad de Fost 60 jaar bij Biljartclub Ons Vermaak

Sportnieuws

Beek en Donk – Biljartclub Ons Vermaak heeft een uniek jubileum gevierd, namelijk van clublid Ad de Fost, die op 12 mei 60 jaar bij de club is. Speciaal voor dit jubileum hebben ze een feestavond gemaakt waar Ad in het zonnetje werd gezet.

Namens de club hebben ze Ad een pen met inscriptie overhandigd en een passend ander cadeautje. In een woordje passeerden verschillende dingen de revue. O.a. het feit dat Ad maar liefst drie locaties heeft meegemaakt. Hij is begonnen in 1956 bij Café Toontje Heinsbergen. Hier heeft hij 34 jaar mogen biljarten tot de verplaatsing naar Café-Restaurant de Koppelen, hier heeft in 1996 zijn 40-jarige jubileum mogen vieren bij de familie van de Laar. Dit kunstje is in 2006 herhaald tijdens het 50-jarig jubileum wederom bij de Koppelen. En dit jaar is dan het 60-jarig jubileum bij Café de Tapperij, waar Ad nu zijn thuisbasis heeft.

Zij kennen Ad als een zeer gewaardeerd lid waar nooit tevergeefs een beroep op gedaan is. Met name tijdens de Laarbeekse Biljartkampioenschappen hebben ze veel steun aan hem gehad. Op de wekelijkse clubavond op dinsdag kent men Ad als iemand die niet vies is van enige humor, waar ze soms van denken: ‘hoe bedenkt hij het’.

Zoals gezegd, Ad is een echt clubmens die al vele jaren trouw is aan de club. Biljartclub Ons Vermaak hoopt dat ze nog lang veel plezier hieraan mogen beleven, aan hemzelf ligt het zeker niet. Bedankt Ad.