Afbeelding

Voorjaarscompetitie TV ‘t Slotje ten einde

Sportnieuws

Beek en Donk - 3 jeugdteams van tennisvereniging ’t Slotje hebben de afgelopen 7 weken op woensdag en 4 jeugdteams op zondag deelgenomen aan de competitie.

Het 1e team van woensdag is met vlag en wimpel kampioen geworden. Ze hebben slechts 1 partij van alle 36 te spelen partijen verloren, top prestatie Nienke, Daphne, Teun, Yorg en Wouter. Helaas geen prijzen voor het 2e team van Groen1 en het 1e team Groen2. Wel weer ervaring opgedaan. Op woensdag 1 juni hebben ze met gezellige barbecue de competitie afgesloten.

Op zondag is het het gemengd team t/m 17 jaar net niet gelukt om kampioen te worden. Voor de laatste wedstrijd stonden ze gelijk met Mierlo. Na thriller in Mierlo moesten ze met gelijke punten op games het 1e team van Mierlose TV hun meerdere erkennen.

Verder deden er op zondag nog 2 meisjesteams en 1 jongens team t/m 14 mee. Speciale aandacht voor het debutantenteam van de meisjes. Ondanks blessures en een lastige start hebben ze het toch geweldig gedaan als team. Complimenten voor Romy, Michelle, Tessa, Fenne en Danielle en hun begeleiders.