Afbeelding

Gerard van Eert wint kanaalwedstrijd Het Geduld

Sportnieuws

Beek en Donk - De eerste wedstrijd op het Beek en Donkse kanaal was een prooi voor Gerard Van Eert. Na een tijdje ertussen uit te zijn geweest liet Gerard zien dat hij weer helemaal terug is.

Maar het zat de vissers niet helemaal mee die middag. De zware regenval van de afgelopen weken zorgde ervoor dat het kanaal tot aan de rand toe vol zat en dat het water sneller als normaal door het kanaal stroomde. Dat was toch weer anders vissen dan als je in wat rustigere vaarwateren zit, eigenlijk was het bijna niet te doen. Van de twintig deelnemers wisten er dan ook maar drie een vis boven water te krijgen en dat is toch zeer aan de magere kant. De teleurstelling was dan ook groot onder de vissers, dit hadden ze nog nooit meegemaakt. Het kon Gerard niet deren, hij pakte de volle 50 punten en Willy Vorstenbosch en Peter Vogels volgden hem met 49 punten, koploper Willy zit door deze score nog steviger in het zadel en sloeg een behoorlijk gat naar zijn concurrenten.

Op zaterdag 9 juli staat alweer de vierde wedstrijd op de agenda, die wordt gevist op vijver De Koppelen. De loting is om 13.30 uur, de wedstrijd begint om 14.00 uur en het einde is om 17.00 uur. Wilt u graag de rangen en standen bekijken, dan kan dat op www.hetgeduld.nl. Als u graag een keer mee wil vissen op een van de wedstrijddagen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom.