De afgelopen jaren was de PubQuiz een zeer geslaagde activiteit van Badminton Club Lieshout
De afgelopen jaren was de PubQuiz een zeer geslaagde activiteit van Badminton Club Lieshout

Drukke maand voor Badminton Club Lieshout

Sportnieuws Sport

Lieshout - De maand november is traditioneel een drukke maand bij Badminton Club Lieshout. De vereniging organiseert dan veel extra activiteiten voor haar leden, naast de wekelijkse speelavond. Ook de competitie draait in deze maand volop, waardoor de leden maximaal kunnen genieten

Vrienden- en vriendinnentoernooi
Op woensdag 9 november houdt de jeugdtak van Badminton Club Lieshout een 'vrienden- en vriendinnentoernooi'. Bij dat toernooi kunnen de jeugdleden, voor één keer helemaal gratis, allemaal een vriend of vriendin meebrengen en samen met die vriend of vriendin een badmintontoernooi spelen. Op die wijze kan de badmintonner ook eens aan zijn/haar vrienden en vriendinnen laten zien welke sport hij/zij doet en hoe leuk dat is. Aanvang van dit toernooi is 18.30 uur en het wordt gehouden in de thuishaven van Badminton Club Lieshout: Sporthal de Klumper.

Gezondheidsrace
Op vrijdag 18 november wordt alweer de volgende pouleactiviteit gehouden in het kader van de 'Gezondheidsrace 2.0' van de gemeente Laarbeek. In poule B houdt de Aarle-Rixtelse tafeltennisvereniging ATTC'77 een 'crazy tafeltennisavond', bedoeld voor alle deelnemers aan de gezondheidsrace. Uiteraard zullen de badmintonners van Badminton Club Lieshout, die ook in poule B zitten, acte de presènce geven.

Pubquiz
Op zaterdag 19 november houdt Badminton Club Lieshout voor de derde keer op rij een PubQuiz. Tijdens deze gezellige avond, die gehouden wordt in het Dorpshuis in Lieshout, kunnen de ter plekke samengestelde teams de krachten met elkaar meten aan de hand van eenvoudige, moeilijke, leuke en opvallende quizvragen en opdrachten. Deze vaak erg gezellige en hilarische activiteit is alleen toegankelijk voor de leden van Badminton Club Lieshout en hun introducés. Aanvang van de avond is 20.30 uur.

Sinterklaastoernooi
Op woensdag 30 november houdt Badminton Club Lieshout haar traditionele Sinterklaastoernooi. Bij dat toernooi kunnen de deelnemers pepernoten verdienen door goede wedstrijdprestaties neer te zetten. Doordat het hele toernooi door gewisseld wordt komt iedereen ruim aan spelen toe en spelen alle deelnemers met elkaar. Dit toernooi wordt zowel bij de jeugd als bij de senioren gehouden tijdens de normale speelavond.

Programma competitie
Wo. 2 nov. 20.30 uur: BCL-M2/Totaal Service Laarbeek – BC Oirschot-M2
Vr. 4 nov. 21.00 uur: BC Alouette-M3 – BCL-M1/Bavaria
Zo. 6 nov. 10.00 uur: BCL-U15/SportPoint Gemert – BC Oss/U15-2
Zo. 6 nov. 10.00 uur: BCL-H1/BouwCenter Swinkel – ESBV Panache-H3