Dounia van Lieshout in training met Riny Heesakkers
Dounia van Lieshout in training met Riny Heesakkers

Boksgala bij Boksclub Laarbeek

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Boksclub Laarbeek houdt op zaterdag 26 november het vechtgala 'The Battle of the Kempen'. Ook dit jaar is er weer voldoende kwaliteit op het jaarlijkse boks-, kickboks- en MMA-gala.

Geraldo Holzken, zoon van wereldkampioen Nieky Holzken, is voor het eerst aanwezig bij Boksclub Laarbeek. Zijn tegenstander is Jaron Manuela van Albert Kraus uit Oss. Uit Laarbeek komen er twaalf dames, heren en jeugd uit de vechtstal van Riny Heesakkers aan bod. De hoofdpartij is van KO-specialist Nick Gruijters uit Gemert en vecht om 'The belt of The Kempen'.

Een profpartij freefight met Haroen Kino, die de strijd aangaat tegen de Italiaan Maikel Adelina. De winnaar gaat op tournee in Amerika.

De partij waar iedere boksliefhebber naar uitkijkt is het gevecht tussen de superzwaargewichten (beiden boven de 115kg) de Rus Drago Trimotof (de Siberische tijger uit Rusland) en bokser Nisomokaska uit Oezbekistan.

Thijs Hoefs, de pitbull uit Erp, en trainer en begeleider van Boksclub Laarbeek vecht zijn 20e profpartij.

Kaarten zijn nog verkrijgbaar, bel hiervoor naar: 06-50495414. De entree bedraagt €25,00. De zaal aan de Otterweg 29 te Beek en Donk is open vanaf 17.00 uur. De aanvang is om 18.00 uur. De organisatie wenst u een fijn en sportief gala.