De 0-10 overwinning werd gevierd op het veld

Dubbele cijfers voor dames Sparta'25

Beek en Donk - De dames van Sparta'25 hebben zondag in Zeeland goede zaken gedaan door VCO (Voetbal Club 't Oventje) met liefst 0-10 te verslaan. Met deze 3e zege op rij sluiten ze aan bij de kop van de ranglijst.

De groen-witten gingen fel en gemotiveerd van start en dat resulteerde al snel in een 0-2 voorsprong. Kiki van Schijndel wist beide doelpunten op haar naam te noteren. Nog voor rust werd de score verdubbeld door een knappe actie van Marit Hellings op rechtsbuiten, die de keeper kansloos liet (0-3) en door een doelpunt van Maaike van Linschoten uit een corner (0-4).

Na rust werd er geen spaan heel gelaten van VCO. Vastberaden om na jaren weer eens een monsterscore neer te zetten, gingen de dames van Sparta'25 op zoek naar doelpunten. Saskia Happé zorgde voor de 0-5 en Marit Hellings wist in de 60e minuut uit een corner de 0-6 op het scorebord te zetten. VCO deed nog een duit in het zakje door een corner van Karin Haverkort zelf binnen te koppen (0-7). De 0-8 kwam wederom op naam van Marit Hellings, die haar hattrick daarmee completeerde. Saskia Happé wist in de slotfase voor haar 2e doelpunt te tekenen na een knappe solo actie over rechts, 0-9.

Het slotakkoord kwam op naam van Kiki van Schijndel, die in blessuretijd de 0-10 (en haar derde) wist te maken uit (wederom) een corner. De grote zege en de goede prestaties van dit seizoen zorgden voor veel vrolijke gezichten en plezier.

Komende zondag spelen de dames van Sparta'25 om 10.00 uur een uitwedstrijd in en tegen Keldonk.