Elco van Schijndel zet een sliding in. Robin Knapp kijkt toe

Sparta'25 beleeft teleurstellende middag

Beek en Donk - In Beek en Donk behaalde SBC een zwaar bevochte zege. In een flitsende opening kregen beide partijen in het eerste kwartier enkele riante mogelijkheden en had het bij de rust gewoon 3-3 op het scorebord kunnen staan. Met name Sparta'25 had enkele zeer grote opgelegde kansen.

De doelpunten vielen in het 2e bedrijf. Sparta'25 was niet direct scherp na de rust, wat meteen werd afgestraft. In de 47e minuut nam SBC de leiding. Het collectief sterk spelende SBC hield stand tegen het technische snelle voetbal van Sparta'25 met vele individuele kwaliteiten. SBC wist de aanvallende impulsen van de thuisclub goed op te vangen. Een centrale rol daarbij vervulde de SBC-doelman die met enkele knappe reddingen zijn doel schoon hield. Acht minuten voor tijd combineerde SBC naar een 0-2 voorsprong. In de slotfase kwam de thuisclub nog terug middels een treffer van René Brouwers. Een slotoffensief leidde helaas niet tot de gewenste gelijkmaker. Eindstand 1-2. Sparta'25 had zeker meer verdiend.

Sparta'25 staat nu in de middenmoot op 6 punten verschil met de koploper, maar ook maar 5 punten verschil met een nacompetitie plaats. De volgende wedstrijd moet dus worden gewonnen. Komende zondag speelt Sparta'25 uit bij Bladella uit Bladel.