Het eerste team van TTV Een en Twintig
Het eerste team van TTV Een en Twintig

Klinkende overwinning TTV Een en Twintig in Budel

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Het vijfde seniorenteam van Tafeltennisvereniging Een en Twintig uit Beek en Donk heeft vorige week dinsdag een grote overwinning geboekt tegen Budilia 8 uit Budel. Ruud van Turnhout, Gerdi van den Boomen en invaller Patrick Biemans gingen met de maximale score terug naar Beek en Donk: 0-10.

In zijn eerste enkelpartij besliste Patrick de wedstrijd in vijf games: 16-18. Biemans kwam ook op donderdag in actie met zijn eigen team, dat helaas met grote cijfers verloor. Het zesde team kwam tekort tegen Valkenswaard. Door een overwinning van Patrick bleef een maximaal verlies het team bespaard: 1-9.

Eerste team
Het eerste team met Peter van den Eijnde, Jordi Kivits en Stefan Hamelijnck boekte in een aantrekkelijk wedstrijd een degelijke overwinning OTTC uit Oss. Onder meer met dank aan een spannende dubbelwedstrijd werd het 6-4.

Interesse?
Heb je ook interesse in de snelste balsport ter wereld? Je bent van harte welkom. Kijk voor meer informatie over TTV Een en Twintig op internet of volg de vereniging op Twitter en Facebook.