Vlnr: Ricardo Ros, Bram Kluijtmans en Jaccoline van de Vorst
Vlnr: Ricardo Ros, Bram Kluijtmans en Jaccoline van de Vorst

Bram Kluijtmans winnaar 'Kratje van het Latje'

Sportnieuws Sport

Beek en Donk - Voor de winterstop streden 11 teams van Sparta'25 om de teamprijs van het kratje van het Latje. Met overmacht was het 3e team van Sparta'25 winnaar geworden bij de teams met 187 punten. Ruim voor Sparta G1 met 164 punten en een afvaardiging van de selectie met 151 punten.

Woensdag, 3 mei vond de individuele finale plaats van het Kratje van het Latje. 30 voetballers van de verschillende seniorenteams deden mee (3 beste per team). In de eerste ronde mocht iedereen 5 keer schieten. Hierna zijn de 12 beste doorgestroomd naar de Knock-off ronden.

Eén tegen één, het kratje van de lat en de lat raken leverde punten op. Na vijf schoten viel er iemand af. De zes overgebleven spelers streden wederom in een knock-off. Uiteindelijk bleven er drie finalisten over. Jaccoline van de Vorst, Ricardo Ros en Bram Kluijtmans gingen de strijd met elkaar aan. Nu telde alleen de krat van de lat. Na 5 schoten was Bram degene die het kratje van de lat wist te trappen. Jaccoline en Ricardo streden om en om nog even door voor de 2e en 3e plek. Uiteindelijk was het Ricardo die de 2e plek binnensleepte, Jaccoline werd 3e.

In de kantine was de prijsuitreiking. Voor de winnaar lag er een waardebon van 20 euro klaar van Sportshop Laarbeek, consumptiebonnen van Sparta'25 en een gegraveerde pul. Voor nummer 2 en 3 lag er een waardebon van Sportshop Laarbeek klaar van 15 en 10 euro en de consumptiebonnen. Proficiat.