Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: 38a533
Foto:
Sport

Lieshoutse judoka's in actie

  Sportnieuws

Lieshout - Vier judoka's van Judoclub Avanti uit Lieshout namen zondag 24 maart deel aan het lage banden toernooi in Gemert.

Bij Giel zat het deze keer niet mee, hij verloor 2 wedstrijdjes nipt. Één wedstrijd wist hij toch nog heel knap te winnen met een mooie ippon, waarna hij 3de werd. Joy begon haar eerste partij heel enthousiast en sprong zo in de tegenstander. Een paar keer rond slingeren en daar lag de tegenstander in een houdgreep waar die niet meer onderuit kwam. De 10 punten waren dan ook voor Joy. Ook de andere wedstrijdjes gingen goed voor Joy. Ze eindigde op de 2de plaats. Gijs begon zijn wedstrijd heel geconcentreerd zoals hij dat altijd doet. Hij wist heel knap een wazari te maken, maar op beslissing van de scheidsrechter verloor hij die wedstrijd alsnog. Gijs heeft altijd een lach op zijn gezicht. Of hij nou wint of verliest, die lach gaat niet weg. Gijs werd 4de. Loek was heel goed, zoals hij dat eigenlijk altijd is. Hij moest 3 wedstrijdjes judoën en wist deze alle 3 te winnen met een paar heel mooie worpen. Goed gedaan Loek! Loek is 1ste geworden.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>