Afbeelding
Foto: Mark Barten

Opening Padelbanen TPV de Raam

Zakelijk advertorial

Lieshout - Vanaf heden geen TV De Raam meer, maar TPV de Raam; Tennis- & Padelvereniging De Raam. De padelbanen zijn gereed en kunnen vanaf 16 juli gebruikt worden. Op 16 en 17 juli organiseert De Raam direct een aantal clinics en andere activiteiten om zo iedereen kennis te laten maken met het spelletje.

Op 16 juli worden de padelbanen officieel geopend voor volwassenen (17+). “We organiseren clinics en de regionale kampioenen komen een demonstratiewedstrijd geven. Daarbij leggen ze ook het een en ander uit zodat iedereen meteen bekend is met het spelletje”, vertellen Mark van Doorn en Karin Verhoeven van de padelcommissie. De clinics zijn tussen 10.00 en 17.00 uur en worden op drie banen gegeven. Per baan is er ook echt één begeleider zodat die de volledige aandacht heeft voor mensen die de clinic volgen. De inschrijvingen voor de clinics zijn hard gegaan door de vele enthousiaste reacties, maar er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Neem contact op met padelclinic@tvderaam.nl om je aan te melden, maar ben er snel bij want vol=vol!

“Op deze dag stellen we rackets en ballen beschikbaar, zodat iedereen meteen kan gaan spelen op de baan”, vervolgen Mark en Karin. “Mocht het direct bevallen, dan kun je na de clinic ook een racket vanuit de club aanschaffen. Het moet een ontspannende dag worden waarbij leden, maar ook niet-leden, kennis kunnen maken met padel en met de club. Je wordt hier lid van de club, dus je mag zowel padellen als tennissen. Voor toekomstige leden wordt deze dag dus ook een algemene kennismaking met alles van de club.”

Jeugd
Op zondag 17 juli worden er vervolgens activiteiten georganiseerd voor de jeugd. In de ochtend, van 9.30 tot 12.00 uur, is dat voor kinderen in de leeftijd van 6-12 jaar. In de middag, van 12.30 tot 14.00 uur kunnen kinderen van 12-17 jaar al echt kennis gaan maken met padel. “Op een speelse manier worden zo alle beginselen geleerd. Er staat ook een stormbaan en er is muziek en limonade. De ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom, want het moet een grote gezelligheid worden. Op deze dag is ook de afsluiting van de Laarbeekse Tennisweek, dus dit moet echt een tennis- en padelfeest voor de jeugd worden.” Aanmelden voor deze dag kan via jeugdcommissie@tvderaam.nl

Trainingen en competitie
Nadat de opening is geweest wil TPV De Raam ook beginnen met het aanbieden van trainingen. “Onze huidige tennistrainer Paul is ook gecertificeerd als padeltrainer. Voor een mooie prijs van €99 per persoon kunnen we al 8 lessen aan gaan bieden. Ook willen we in de toekomst de competitieve speler wat gaan bieden en zijn we van plan om toernooien en competities op te gaan starten. Padel trekt hopelijk nieuwe (jonge) leden aan zodat we in de toekomst verschillende dingen kunnen organiseren. Er zijn best wel wat enthousiaste mensen die dat op willen gaan pakken in de vorm van een padelcommissie.”

Lid worden
Nieuwe leden kunnen tegen een gereduceerd tarief lid worden. Voor volwassenen is dat €50 voor de rest van het jaar en voor kinderen wordt het €25. Bestaande leden krijgen op hun huidige abonnement een upgrade en mogen naast het tennissen voor hetzelfde bedrag dat ze al betaalden ook padellen. Onder uitsluitend nieuwe leden die zich vóór 1 augustus aanmelden verloten ze ook een padelracket + ballen.