Opel-specialist 'Auto Corsten' vertegenwoordigt Oscar Autoverhuur in Mariahout
Opel-specialist 'Auto Corsten' vertegenwoordigt Oscar Autoverhuur in Mariahout

Opel-specialist Auto Corsten slaat de handen ineen met Oscar autoverhuur en blijft groeien

Zakelijk advertorial

Het is u misschien niet ontgaan, maar sinds december 2022 kunt u in Mariahout en omgeving gemakkelijk online een auto huren. Deze geweldige service is mede mogelijk door een samenwerking tussen twee bedrijven, namelijk lokale autogarage Auto Corsten en het Deense bedrijf Oscar. Oscar zorgt met zijn unieke concept voor voordelige autohuur terwijl Auto Corsten de auto’s onderhoudt en verzorgt. Bent u benieuwd naar het concept van Oscar Autoverhuur en wat dit voor u kan betekenen? Leest u dan snel verder.

Oscar Autoverhuur: een geprezen concept

Het van oorsprong Deense bedrijf Oscar Autoverhuur brengt autoverhuur op een unieke wijze naar de provincie. De eigenaren van het bedrijf, Dannie en Christian, zagen namelijk dat veel auto’s van autobedrijven ongebruikt bleven staan en wilden deze unieke kans benutten. Het komt namelijk vaak voor dat autogarages ingeleverde leaseauto’s, leenwagens en onverkochte modellen op voorraad hebben, maar hier niks mee doen, terwijl deze ongebruikte auto’s voor een extra stroom van inkomen kunnen zorgen.

Om deze reden creëerden de broers het platform “Oscar”. Door zich aan te sluiten bij dit platform, kunnen garages hun ongebruikte auto’s aanbieden als leenauto’s en zo een extra service aanbieden in de omgeving. Dit concept is zo innovatief dat het meerdere malen door de Deense Kamer van Koophandel werd geprezen met een ondernemersprijs.

Het bedrijf groeide zo snel dat uitbreiding naar de omliggende landen niet uit kon blijven. Binnen een aantal jaren waren er al meer locaties van Oscar wereldwijd dan Sixt-, Avis- en Europcarkantoren. Ook in Nederland heeft het bedrijf veel succes en sloten al tientallen autobedrijven zich bij het platform aan.

Auto Corsten versus Oscar Autoverhuur

Auto Corsten is een van de Nederlandse autogarages die de voordelen van de samenwerking met Oscar zag. In Mariahout en omgeving was het voorheen erg moeilijk om een auto te huren. De meeste verhuurbedrijven concentreren zich op de grote steden, omdat het niet winstgevend is om in een kleine stad een verhuurkantoor te beginnen. Gelukkig maakt Auto Corsten hier nu een verschil in.

De rol van Auto Corsten is het aanbieden, onderhouden en verzorgen van de huurauto’s. Deze auto’s zijn eigendom van het bedrijf en daarom hoeven er geen dure aanschafkosten te worden gemaakt. Op deze manier kunnen Auto Corsten en Oscar de verhuurkosten laag houden. Zo huur je al een auto vanaf €37 per dag. De vloot van Auto Corsten bestaat op dit moment uit 16 wagens, variërend van personenwagens tot bestelbusjes, en blijft alsmaar groeien. Zo is er voor iedere klus, vakantie of evenement een auto beschikbaar. 

Het autobedrijf scoort gemiddeld een 4,7 op Google Reviews en is daarmee een van de beste autobedrijven uit de omgeving. Bovendien krijgt u bij Auto Corsten niet alleen een geweldige garageservice, maar kunt u er ook nog eens een veilige en betaalbare auto huren. 

Hoe werkt het?

Een auto huren bij Auto Corsten is simpel. Als eerste gaat u naar de website van Oscar Autoverhuur, waar u de locatie Mariahout en de gewenste ophaal- en terugbrengdatum ingeeft. Vervolgens krijgt u een overzicht van alle beschikbare wagens en hun karakteristieken. Selecteer de gewenste wagen en kies het verzekeringspakket dat u aan wilt schaffen. Vervolgens rekent u online af en kunt u de auto bij Auto Corsten afhalen. Na gebruik levert u de wagen weer bij dit bedrijf in.

Gaat u dus binnenkort verhuizen, met het hele gezin op vakantie of heeft u tijdelijk een grotere wagen nodig? Denk dan zeker aan Oscar Autoverhuur. Hier vindt u betaalbare en veilige huurauto’s bij u in de buurt.