Frits Vriens
Frits Vriens

Spanning om te snijden bij zomeravond competitie

Sport Sport

Lieshout - De beslissing bij de zomeravond competitie van HSV ‘t Sluisje valt op 27 juli. Dat het spannend wordt is wel duidelijk, maar de tussenstand wil de wedstrijdcommissie niet prijs geven. 

Dick Warbout trok toch maar eens op onderzoek uit en sprak een informant die denkt te weten hoe de vork in de steel zit. Natuurlijk onder voorbehoud gaat het de 27ste tussen Jan Zwanenberg en Joost Schepers, met als runner-up, als deze twee heel slecht vissen, Frits Vriens (zie foto). 

Aan de één na laatste wedstrijd deden negentien vissers mee onder stralende omstandigheden, maar ook deze wedstrijd kende weer drie vissers die met lege handen naar huis gingen. Met het totaal van 197 kg was het toch ruim 30 kg meer dan de vorige wedstrijd. De winnaar was hetzelfde als een paar weken geleden, maar door een paar hele slechte wedstrijden speelt hij geen rol voor het podium. Wat zal de spanning groot zijn bij de laatste wedstrijd, die al begint bij de loting voor welke plaats je krijgt aan de vijver. De organisatie hoopt in ieder geval dat ze de hittegolf ontlopen.

Uitslag
1. Bart Biemans: 21,48 kg
2. Jos Teunissen: 20,24 kg
3. Frits Vriens: 18,54 kg

De laatste zomeravond competitie is op 27 juli en op 30 juli is de wedstrijd om de ‘Memorial bokaal’ ter nagedachtenis van de overleden leden.