Afbeelding

Gezellig samen leren bridgen

Sport Sport

Beek en Donk - Ook jij kunt leren bridgen; zet hiervoor de eerste stap. Je hebt daarvoor slechts twee dingen nodig: een plezierige avond willen beleven, samen met anderen én het leuk en gezellig vinden om samen met anderen te kaarten.

Met deze instelling kun je leren bridgen, in een sfeer van gemoedelijkheid en vermaak. Iedere week is er de gelegenheid om bij Bridgeclub ’t Koppeltje te bridgen; je speelt samen met een partner tegen een ander paar, dus twee paren spelen tegen elkaar vier spellen. In totaal speel je op een avond/middag tegen zes andere paren. Het is overigens een misverstand te denken dat je bij bridgen muisstil moet zijn. Die mening is onjuist. Integendeel, op gezette tijden kun je naar hartenlust en enthousiast met elkaar praten. 

Bridgeclub ’t Koppeltje start binnenkort met een bridgecursus voor beginnende bridgers. Na afloop van deze cursus ben je in staat om, met ondersteuning en op jouw niveau, deel te nemen aan onze wekelijkse bridgemiddagen / avonden. Je bent van harte welkom bij Bridgeclub ’t Koppeltje. Op dinsdagmiddag is vrij bridgen, op woensdagavond spelen ze in competitieverband. Gun jezelf dit plezier en meld je aan bij Antoon Nooijen via nooijen@onsbrabantnet.nl of 0492 463090. Kijk voor meer info www.bc-koppeltje.nl.