Het winnende team van het mixtoernooi
Het winnende team van het mixtoernooi

Gezellig mixtoernooi Basketball Club Lieshout

Sport Sport

Lieshout - Door Basketball Club Lieshout werd zaterdagavond een mixtoernooi gehouden voor haar leden en introducees. Met gemengde teams, bestaande uit leden vanaf Onder 14 tot en met de senioren, werd gestreden om de eer. 

Vijf teams namen het tegen elkaar op. Verschillende leden, waaronder die van het G-team, namen vrienden en vriendinnen mee om een balletje mee te gooien. Tijdens sportieve wedstrijden werden de bal en speelminuten goed gedeeld, waardoor iedereen zijn kunsten kon laten zien. Het team op de foto ging er met de titel vandoor. Na het toernooi volgde er een gezellige feestavond in de kantine van sporthal de Klumper.

Op zondag 19 maart staat het volgende evenement van de basketbalclub op het programma. Op deze dag wordt het Laarbeekse Basisscholen Basketball Toernooi (LBBT) gehouden. Teams kunnen zich nog tot en met dit weekend, 5 maart, inschrijven via www.bclieshout.nl/lbbt. Er hebben al zo’n 20 teams ingeschreven. Vooral voor de groepen 3 en 4 is nog ruimte. Wordt jouw school de basketbalkampioen van dit jaar?