Bedo sluit handbalseizoen winnend af

Beek en Donk - De laatste wedstrijd van het handbalseizoen was een zenuwslopende strijd tussen Bedo en de nummer 2, Avanti. Beide teams streden tot het uiterste om het seizoen op een hoogtepunt af te sluiten.

De wedstrijd begon intens, waarbij beide teams elkaar nauwelijks ruimte gaven. Bedo opende de score met een prachtig doelpunt vanuit de hoek, maar Avanti reageerde snel met een tegenaanval en bracht de stand weer in evenwicht. De teams gaven elkaar geen centimeter en wisselden regelmatig van voorsprong. Gedurende de eerste helft was het een waar doelpuntenfestijn, met snelle aanvallen en scherpe schoten aan beide kanten. De spelers van Bedo waren sterk in de verdediging en wisten vaak de aanvallen van Avanti te stoppen. Maar Avanti liet zich niet zomaar uit het veld slaan en kwam telkens terug met snelle tegenaanvallen. De ruststand was 15-15, wat de spanning voor de tweede helft nog verder opvoerde.

In de tweede helft zetten beide teams alles op alles om de overwinning binnen te slepen. De aanvallen werden nog intensiever en de verdediging nog feller. Bedo wist langzaam maar zeker een kleine voorsprong op te bouwen met enkele fraaie doelpunten vanuit de tweede lijn en snelle breaks. Maar Avanti liet zich niet zomaar verslaan en vocht terug met scherpe schoten vanuit de hoeken en sterke aanvallen over de cirkel. De spanning was om te snijden toen de laatste minuten van de wedstrijd aanbraken. Avanti wist de achterstand te verkleinen tot slechts één doelpunt, maar Bedo hield stand en wist de voorsprong vast te houden. Uiteindelijk blies de scheidsrechter het eindsignaal en eindigde de wedstrijd in een 28-30 overwinning voor Bedo. Bedo eindigt na een mooi seizoen op de vierde plek in de competitie. Het seizoen is voor de heren nog niet helemaal afgesloten. Op zondag 14 mei strijden zij in Bakel voor de Brabantse beker.