Afbeelding
Foto: Peter van den Broek

Seizoensopening KV Flamingo’s en VV Mariahout

Sport Sport

Mariahout - Het nieuwe seizoen op sportpark De Heibunders in Mariahout werd op zondag 27 augustus is het nieuw weer volgens traditie ingeluid. Mieskes Seizoensaftrap is inmiddels een bekende term in het dorp en op deze dag presenteren Voetbalvereniging Mariahout en Korfbalvereniging Flamingo’s alle jeugdteams.

Het is ook een mooie gelegenheid om de sponsoren te bedanken. De jeugdleden maken kennis met hun (nieuwe) teamgenoten en trainers en leiders pakken hun rol weer op. Er is een loterij, ouders kunnen nieuwe sportkleding bestellen en alle leden worden getrakteerd op een broodje knakworst en een verkoelend ijsje van Berry.

Voor Korfbalvereniging Flamingo’s was deze aftrap voor het eerst samen met Korfbalvereniging Nijnsel. Zij zijn sinds dit seizoen een samenwerking aangegaan, zodat beide clubs toekomstbestendig zijn. De Mariahoutse en Nijnselse korfbalsters hadden elkaar al eerder ontmoet, maar het was leuk om elkaar weer te zien en samen te spelen. Het belooft een mooi seizoen te worden voor iedereen, wat zondag goed van start is gegaan mede dankzij de hulp van vele vrijwilligers. Vanaf deze week gaan de trainingen en wedstrijden weer beginnen en zij wensen iedereen een plezierige en sportieve tijd toe bij VV Mariahout en KV Flamingo’s.