Afbeelding

Wedstrijd PC de Pioniertjes wederom geslaagd

Sport Sport

Mariahout - De jaarlijkse dressuurwedstrijd van Ponyclub de Pioniertjes (Mariahout) stond zaterdag 16 september weer op het programma. In de afgelopen maanden is er heel hard gewerkt aan alles rondom de wedstrijd. Door de geweldige sponsoren en inzet van onze leden was het wederom mogelijk om iedere ruiter met leuke prijzen huiswaarts te laten keren.

In totaal hadden 34 ruiters zich ingeschreven en werden er ruim 60 proeven gereden. De leeftijd van de ruiters varieerde van 6-18 jaar oud. De jongste ruiters mochten hun rijvaardigheden laten zien in de klasse ‘Bixie’. In deze klasse kunnen de allerkleinste ruiters op een speelse manier kennis maken met de wedstrijdring en het rijden voor een jury. Na hun gereden proef kregen de bixieruiters een leuke goodiebag met een leuke prijs voor hunzelf en hun pony en uiteraard een mooie rozet! In de andere klassen werd flink gestreden tussen de ruiters en amazones onderling, ieder in hun eigen klasse. Ook de ruiters van Ponyclub de Pioniertjes kwamen aan start en hebben het allemaal geweldig goed gedaan! 

Kortom, ze hebben weer genoten van deze gevulde dag en zien iedereen graag volgend jaar weer terug. Mocht u nieuwsgierig geworden zijn en opzoek zijn naar een leuke en gezellige Ponyclub, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor meer informatie pcdepioniertjes@hotmail.com.