Afbeelding

Afsluiting seizoen Jeu de boulesclub Ons Genoegen

Sport Sport

Lieshout - Jeu de Boulesclub Ons Genoegen heeft in de maand september op een prachtige manier het seizoen afgesloten. Zo werd het jaarlijkse kermistoernooi georganiseerd en was er een Laarbeeks koppeltoernooi.

Het kermistoernooi werd 4 september gehouden met een hapje en een drankje en voor degene die daar zin in hadden een gezellige avond bij de Scouting met een koud en warm buffet. Ze zijn om 13.30 uur met prachtig weer met 27 personen begonnen met het kermistoernooi. De winnaar van dit toernooi is ook automatisch winnaar van de wisselbeker en verder hadden ze voor elke deelnemer een prijsje in de vorm van een plantje. De uitslag van het toernooi, waar vier personen drie wedstrijden gewonnen hadden, is: 1. Karel van de Tillaart met drie gewonnen en 17 punten, 2. Theo van Kaathoven met drie gewonnen en 17 punten, 3. Fien van Moorsel met drie gewonnen en 16 punten Fien van Moorsel en 4. Jozef Verhoeven met drie gewonnen en eveneens 16 punten. Rond 17.00 uur was het toernooi afgesloten en zijn ze verhuist naar de Scouting waar ze tot ongeveer 22.00 uur lekker buiten op het terras genoten hebben van het buffet en de nodige drankjes. 

Laarbeek koppeltoernooi
Het Laarbeek koppeltoernooi werd op 19 september in Lieshout georganiseerd. Voorheen deden ze dat met de gezamenlijke vier Jeu de Boulclubs van Laarbeek, maar dit jaar deed Beek en Donk door omstandigheden niet mee. In overleg met de andere clubs hebben ze het toch door laten gaan en hopen ze dat Beek en Donk eventueel volgend jaar weer meespeelt. Ze hebben met 24 koppels gespeeld: Aarle–Rixtel zes koppels, Mariahout acht koppels en Lieshout 10 koppels. Het weer was perfect en de stemming was ook gezellig. Voorheen speelden ze om bekertjes of standaardjes, maar dit hebben ze vorig jaar veranderd. De eerste zeven koppels kregen een prijs in de vorm van Jumbo waardebonnen. De uitslag: 1. Andre en Fien van Moorsel (Lieshout), 2. Henk en Gerda Berkers (Lieshout), 3. Gert Derks en Nelly Janssen (Aarle-Rixtel), 4. Michiel Verbakel en Wim Wich (Aarle-Rixtel), 5. Cor van de Broek en Gon Bastiaans (Lieshout), 6. Henriette Boers en Jan van de Heuvel (Mariahout), 7. Jo Vorstenbosch en Hans Duitsman (Mariahout). Het was een perfecte afsluiting van het Jeu de Boulesseizoen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding