Afbeelding
Foto:

Harrie Bouwmans erelid biljartclub ‘t Centrum

Sport Sport

Beek en Donk - Harrie Bouwmans werd tijdens de jaarlijkse feestmiddag van biljartclub ‘t Centrum afgelopen zaterdag benoemd tot erelid. Dat het een verrassing voor Harrie was, was wel te merken. Hij had hier helemaal niet op gerekend.

Achtendertig jaar lid en verschillende bestuursfuncties was Harrie actief bij de club en daar is biljartclub ‘t Centrum trots op. Na de mooie woorden van de voorzitter volgde de prijsuitreiking van de nummers een, twee en drie van de afgelopen competitie. Ook de algemeen kampioen en winnaar bandstoten toernooi werden niet vergeten. Ook was er nog een mooi bloemetje voor de gestopte bestuursleden. Na de nodige drankjes en hapjes werd de middag om 17.00 uur afgesloten.

Voor het aanstaande Jumbo Libre toernooi in november zijn nog enkele plaatsen vrij. Indien je lid bent van een biljartclub binnen Laarbeek kun je je nog opgeven via schijndel55@kpnmail.com of 06-13027719. Je kan ook even binnen lopen op de wedstrijddagen op maandag- en dinsdagmiddag in het Ontmoetingscentrum aan de Otterweg.