Badminton Club Lieshout kan door de ondersteuning vanuit Rabobank Clubsupport iedereen gratis kennis laten maken met de badmintonsport.
Badminton Club Lieshout kan door de ondersteuning vanuit Rabobank Clubsupport iedereen gratis kennis laten maken met de badmintonsport. Foto:

Badminton Club Lieshout dankt stemmers

Sport Sport

Lieshout - Badminton Club Lieshout heeft aan de 2023-editie van de Rabo ClubSupport campagne opnieuw een mooi bedrag over gehouden. Met dat bedrag kan Badminton Club Lieshout sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder meer bereikbaar maken voor iedereen. De Rabobank Inloopdagen, die de vereniging van deze ondersteuning organiseert, zijn daarom weer helemaal drempelloos geweest.

Inmiddels zijn alle sponsorbedragen aan de verenigingen die dit jaar deelnamen aan de Rabo ClubSupport actie bekend gemaakt en uitgedeeld. Uiteindelijk blijkt dat er 47 (vorig jaar: 61 en het jaar ervoor 49) stemmen zijn uitgebracht op Badminton Club Lieshout. Omdat één stem €7,37 (vorig jaar (€7,71) waard bleek te zijn heeft Badminton Club Lieshout dus €346,37 (vorig jaar €444,28) in ontvangst mogen nemen. Uiteraard was de penningmeester in haar nopjes met deze sponsoring, die dit jaar (helaas) wat lager uit valt. Naast alle stemmers bedankt Badminton Club Lieshout natuurlijk ook de Rabobank Helmond Peel Noord voor het ondersteunen van het verenigingsleven.

Sponsoring maakt drempelloos
Uiteraard zal Badminton Club Lieshout het geld goed gaan besteden. Doel van Badminton Club Lieshout is immers om sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder bereikbaar te maken voor iedereen. Door deze ondersteuning kunnen de Rabobank Inloopdagen dan ook volledig drempelloos georganiseerd worden en kunnen voldoende hulpmiddelen als rackets en shuttles ter beschikking gesteld worden. Ook kan hiermee de zaal gehuurd worden en kunnen vrijwilligers aangetrokken worden om de probeerders op te vangen. Zo werken de Rabobank én de stemmers op Badminton Club Lieshout mee aan het bieden van drempelloze mogelijkheden om sportief en gezond bezig te zijn.