Clubkampioen Jeroen van der Heijden in nieuw tenue met ontwerper van het nieuwe logo Dorette van den Elsen.
Clubkampioen Jeroen van der Heijden in nieuw tenue met ontwerper van het nieuwe logo Dorette van den Elsen.

Nieuwe clubkampioenen bij opgefrist ATTC’77

Sport Sport

Aarle-Rixtel - De feestdagen zijn voorbij, wat betekent dat de voorjaarscompetitie weer voor de deur staat. Traditiegetrouw zijn in de week voorafgaand de clubkampioenschappen, waarin alle spelers een poging mogen wagen om zichzelf te kronen tot clubkampioen 2024. 

Na een lange avond met veel wedstrijden waren er uiteindelijk nieuwe winnaars bij verschillende afdelingen. Astrid Kweens werd de kampioen van de recreantengroep na van alle andere dames uit de poule te hebben gewonnen. Bij de competitiespelers in de lagere klasse kwamen bij de dames Gerdi van den Boomen en bij de heren Ruud Brummans als winnaars uit de strijd na enkele mooie en spannende partijen. 

Bij de hogere klasse spelers leidde het uiteindelijk tot een clash tussen Johan Voorhout en Jeroen van der Heijden. Uiteindelijk wist Jeroen verrassend, maar zeker niet onverdiend de wedstrijd naar zich toe te trekken met een 3-1 overwinning. Hiermee is de kersverse aanwinst voor het eerste team voor een jaar lang de allerbeste speler van ATTC’77. 

Ook werd er bij de jeugd gestreden voor de titel clubkampioen 2024. Op zondagmorgen werd een mooie poulefase gespeeld die uiteindelijk leidde tot een finale tussen Daymien Hendriks en Floris Greefkes. Na een spannende wedstrijd waarbij het beide kanten op kon gang trok uiteindelijk Daymien aan het langste eind waarmee hij zichzelf de nieuwe clubkampioen bij de jeugdleden mag noemen. 

Het weekend had nog een ander mooi tintje, namelijk het debuut van het nieuwe logo en de daarbij behorende nieuwe wedstrijdshirts. Dorette van den Elsen ontwierp het moderne en strakke logo waarmee ATTC de toekomst in gaat. Namens de al jarenlange rugsponsor Small Processor Systems (SPS) werden hier ook nieuwe shirts met frisse kleuren en natuurlijk het nieuwe logo aangeboden. Ze hopen dat deze nieuwe, frisse uitstraling de teams die vanaf volgend weekend gaan starten in de voorjaarscompetitie veel succes mag opleveren!