Opnieuw winst voor Flamingo’s

Mariahout - Het eerste team van Flamingo’s, gesponsord door Sportshop Laarbeek, blijft goed winnen in het zaalseizoen. Zondag 28 januari speelde het tegen VMS’21 4 uit Schijndel, wat sterk startte in de wedstrijd.

Na vijftien minuten spelen stond Flamingo’s al met 0-4 achter, gelukkig werd er hard gewerkt door de dames van Flamingo’s wat beloond werd met twee doelpunten. Iris Migchels werd in de ploeg gebracht en zij zorgde ervoor dat de afvangpositie goed ingevuld werd, daardoor gingen de andere speelsters nog beter aanvallen en zo werd voor de rust de 4-4 gemaakt.

In de rust werd er nogmaals op gewezen dat het team in elkaar moest blijven geloven. Met deze woorden gezegd te hebben kwam Flamingo’s goed uit de kleedkamer, en zodoende wisten ze zelfs de voorsprong te pakken, 6-5. Met het terug inbrengen van Maud Aalders in de laatste tien minuten van de wedstrijd kon er goed gebruik worden gemaakt van haar snelheid. Zij wist zelfs twee doelpunten te maken, hierdoor werd het 8-6. Na het wisselen van de vakken werd er nog eenmaal door VMS gescoord. Door nog twee minuten goed te verdedigen wist Flamingo’s 1 de winst te slepen.

De komende twee zondagen wordt er niet gespeeld en na de carnaval, op 18 februari, speelt Flamingo’s 1 de return tegen VMS’21 4. Ditmaal om 12.15 uur in sporthal Dioscuren in Schijndel.