Afbeelding

Vooruitgang voor Flamingo’s

Sport Sport

Mariahout - Het eerste team van Flamingo’s, gesponsord door Sportshop Laarbeek, is goed bezig dit zaalseizoen. Hoewel ze begonnen met meerdere verliespartijen hervonden ze de teamspirit en werd er driemaal achter elkaar gewonnen.

De winst tegen SportClub Loosbroek was zeer verrassend omdat Sportclub Loosbroek op dat moment bovenaan stond. Daarnaast zijn ze als eerste team blij dat ze af en toe kunnen terugvallen op verschillende A-junioren die zeer verdienstelijk meedraaien in het team. Zondag 21 januari werd er gespeeld tegen De Korfrakkers 4, wat de nieuwe nummer een was. Mede door het vroege tijdstip en omdat er veel kansen gemist werden werd er helaas met 15-4 verloren. Komende zondag speelt Flamingo’s 1 om 12.45 uur in De Klumper in Lieshout tegen VMS’21 4.

Tevens is de jubileumcommissie van Korfbalvereniging Flamingo’s bezig met verschillende activiteiten voor het 60-jarige jubileum van de vereniging. Er wordt een hele leuke Pubquiz georganiseerd op 22 maart en ook op zaterdag 23 maart worden er meerdere leuke activiteiten geregeld. Ze gaan ook terug in de tijd met interviews van (oud)speelsters die later in deze krant gepubliceerd zullen worden.