Afbeelding

Riny van de Elsen prolongeert titel bij Biljartclub ‘t Centrum

Sport Sport

Beek en Donk - Na een sterk seizoen is Riny met nog twee wedstrijden niet meer in te halen door de nummers twee en drie Andre Verbruggen en Mariëtte Frijters. Met een mooi seizoensgemiddelde van 0,6 mag Riny zich met trots kampioen libre noemen in de D-klasse.

Zo anders is het in de C-klasse, waar het stuivertje wisselen is tussen Changta Cheng en Theo van Schijndel. Met nog twee wedstrijden te spelen en twee punten voorsprong in het voordeel van Changta is het hier nog niet beslist. Grote verrassing in de B-klasse is nieuwkomer Jan van Schijndel die een sterk seizoen speelt met een gemiddelde van 1,9. In deze klasse zijn Jan, Gijs Verbruggen en Willy Barten de belangrijkste titelkandidaten. In de A-klasse is het super spannend met Peter Vogels en Henri van Leuken die beiden 24 punten uit 18 wedstrijden hebben, met in de achtervolging Jozef Vogels en Lowie Meinhardt. Ook in deze klasse zullen de laatste twee wedstrijden beslissend zijn.

Na de reguliere biljartcompetitie zal er gestart worden met bandstoten. Dat hiervoor de belangstelling groot is blijkt uit het aantal deelnemers dat zich hiervoor heeft aangemeld. Er zal gestart worden in poules van vier, waarvan de nummer één en twee doorgaan. De huidige wisselbeker is in bezit van de kampioen van vorig jaar Henk van de Vegt. 

Biljartclub ’t Centrum is een biljartclub met 55 actieve leden die op de maandag- en dinsdagmiddag in het Ontmoetingscentrum in Beek en Donk haar competitie speelt. Naast de jaarlijkse feestmiddag, nieuwjaarsreceptie en het Jumbo Libre toernooi, staat gezelligheid voorop. Voor het nieuwe seizoen zijn ze op zoek naar nieuwe leden. Lijkt het je wat, loop dan eens vrijblijvend op een van de speelmiddagen binnen of neem contact op met de competitieleider Theo van Schijndel via schijndel55@kpnmail.nl of 06-13027719.