Afbeelding
Foto: Mark Barten

Opening Huiskamer Beek en Donk

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De huiskamers in Lieshout en Mariahout zijn alweer een tijdje open en er worden leuke dingen georganiseerd. Op woensdag 21 september vanaf 10.00 uur is de feestelijke opening van de Huiskamer in Beek en Donk. Met om 12.00 uur de officiële opening. Kom jij ook? 

De Huiskamer is dé plek voor jou, waar je makkelijk binnenloopt voor een vraag, voor een praatje, of om mee te doen aan een activiteit. Het is een plek voor ontmoeting, ontspanning en verbinding. Ben je misschien alleen thuis en wel eens op zoek naar een praatje of even een andere omgeving? Zoek je een maatje om te kaarten? Heb je misschien een vraag over de opvoeding van één van je kinderen, of wil je weten hoe je online dingen kunt regelen met de overheid? Of zoek je een rustige studie- of werkplek, omdat de muren thuis soms op je afkomen? Loop dan eens binnen in één van de Huiskamers. Er is altijd wat te doen! 

Ik ga naar de Huiskamer! 
De Huiskamers in Lieshout en Mariahout zijn inmiddels open, daar staat de koffie voor je klaar. In Beek en Donk vind je de Huiskamer in het Ontmoetingscentrum. Kijk op laarbeek.nl/huiskamer voor meer info.

Informatie
Ze zijn druk bezig om alle informatie over de Huiskamers op één website te plaatsen. Dan zie je in één oogopslag wat er wanneer allemaal te doen is. De agenda is in de maak, maar je kunt vast een kijkje nemen op www.welkomindehuiskamer.nl óf via één van de social media kanalen zoeken naar welkomindehuiskamer.