Afbeelding
Foto: Peter van den Broek

Voorbereidingen kletsavonden Mariahout al in volle gang

Activiteiten & Evenementen

Mariahout – In het Heidurp zijn ze alweer volop bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Kletsavonden. Traditiegetrouw zijn er veel deelnemers van eigen bodem waarin Mariahout zich onderscheidt en trots op kan zijn. 

Het begint flink te kriebelen bij deze deelnemers en er wordt sinds enkele weken en in sommige gevallen zelfs maanden volop gebrainstormd en gerepeteerd om weer iets spectaculairs neer te kunnen zetten. Wie er daadwerkelijk op zullen treden is niet nog niet bekend, maar in de wandelgangen gaan de namen van de ‘Skon Vrouwkes’, ‘Kiekons’, ‘Rob Vermeulen’ en ‘Altijd Goe’ in de ronde. Ook is er ter ore gekomen dat er een nieuw fanatiek groepje is ontstaan. Het zijn drie Mariahoutse jonge gasten en zij zullen voor de eerste de bühne betreden. Twee gastkletsers, de eigen dansmariekes en dansgroep On F!re maken deze avond compleet. De muzikale omlijsting is van een kapel en bij de afterparty is een DJ aanwezig.

De drie Kletsavonden vinden plaats op 28 januari, 3 en 4 februari 2023 in het Buurthuis in Mariahout. De kaartverkoop voor leden vindt plaats op vrijdag 16 december aanstaande van 18.00 tot 19.00 uur en voor niet-leden van 19.00 tot 20.00 uur in het bargedeelte van het Buurthuis in Mariahout. Leden worden gevraagd hun lidmaatschapskaart mee te brengen. Wilt u lid worden en voorrang hebben op kaartjes van deze avonden? Dit kan altijd, meer informatie vindt u op www.heikneutersmariahout.nl. De Kletsavonden zijn altijd snel uitverkocht, dus ben er op tijd bij om jezelf te verzekeren van een kaartje.