Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Nieuwjaarsconcert O&U

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Het jaar 2023 wordt door Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning muzikaal ingeluid met het Nieuwjaarsconcert in Muziekcentrum Het Anker. Op nieuwjaarsdag treden alle orkesten en ensembles van O&U voor u op met een gevarieerd programma vol slagwerk- en blaasmuziek. 

Na twee jaar uitstel door de coronapandemie kan O&U gelukkig weer een Nieuwjaarsconcert geven voor de inwoners van Laarbeek en omstreken. Het nieuwjaarsconcert is een traditie voor orkesten wereldwijd. Wat het nieuwjaarsconcert van O&U typeert zijn de optredens uit alle groepen van de vereniging. Van jong tot oud, leerling tot meer ervaren muzikant, allemaal zullen ze te zien en horen zijn tijdens dit concert. Leuk voor familie en vrienden, maar ook voor degenen die graag eens willen zien wat O&U als muziekvereniging te bieden heeft.

Het programma wordt verzorgd door het harmonieorkest, jeugdorkest en de slagwerkensembles van O&U. Ook de leerlingen van de blokfluitklas laten graag horen wat zij tijdens de muziekles hebben geleerd. Voor sommigen van hen is het hun eerste optreden, dus dat is extra speciaal en spannend tegelijk. Ook speciaal deze editie is een optreden van de trompettisten van het harmonieorkest, die als een koperensemble een aantal mooie stukjes muziek zullen laten horen.

Koninklijke Harmonie Oefening & Uitspanning wenst u alvast hele fijne feestdagen toe en heet u van harte welkom op 1 januari om het nieuwe jaar muzikaal te beginnen. Het Nieuwjaarsconcert in Muziekcentrum Het Anker begint om 13.30 uur en het programma zal circa 1,5 uur duren. De entree is gratis.