Sfeervol aangekleed terrein van Scouting Lieshout – Mariahout.
Sfeervol aangekleed terrein van Scouting Lieshout – Mariahout.

Outdoor Adventure Camp Laarbeek Actief

Activiteiten & Evenementen

Laarbeek - In de meivakantie die er aan komt heeft Laarbeek Actief een driedaags Outdoor Adventure Camp opgezet voor de kinderen van 10 t/m 14 jaar, uit Laarbeek. Het kamp gaat plaatsvinden van dinsdag 2 mei (12.30 uur) t/m donderdag 4 mei (14.30 uur). Tijdens het kamp ga je veel activiteiten doen, onder andere: bivak, kampvuur, survivalgames, bootcamp, urban sport en nog veel meer. 

Laarbeek Actief werkt samen met de scoutingen uit de Gemeente Laarbeek. Ze willen het kamp om de twee jaar houden, maar wel telkens op een andere locatie. Het kamp van dit jaar zal worden gehouden bij de blokhut van scouting Lieshout-Mariahout. Aanmelden voor het kamp kan op de site van Laarbeek Actief, je kunt al zien onder het kopje vakantieactiviteiten waar je in moet schrijven. Aanmelden kan vanaf 3 april 18.00 uur, dus zorg dat je op de hoogte bent. 

Ze hopen dat ze veel van jullie zien in de meivakantie, wees snel want vol=vol. Wil je meer informatie kijk dan op de bovengenoemde Facebookpagina en website. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij laarbeekactief@levgroep.nl.