Afbeelding
Foto:

Stagiaires Laarbeek Actief stellen zich voor

Algemeen

Laarbeek - Dit jaar heeft Laarbeek Actief in totaal zes studenten van de opleiding Sport en Bewegen van het Summa College uit Eindhoven en één student van het Commanderij College. Ze hebben drie tweedejaars studenten en dat zijn Inge van de ven (17), Lotte van Berlo (18) en Giovanni Sewradj (21). 

Ze hebben alle drie de richting Buurt, Onderwijs en Sport gekozen (BOS). Zij zullen veel te zien op de dinsdag en woensdag, onder andere bij de beweegtuinen in Lieshout en Mariahout, basisscholen, KDV en BSO’S. Ze zijn verantwoordelijk voor de vakantie- en beweegtuinactiviteiten én daarnaast organiseren ze onder andere het straatvoetbal toernooi.

Daarnaast hebben ze ook nog drie derdejaars studenten. Dat zijn Ilias Divanis, Bram Werdens en Tim van Horik. Ook zij hebben het profiel Buurt, Onderwijs, Sport (BOS) Zij lopen op de donderdag en vrijdag stage bij Laarbeek Actief. Om de twaalf weken lopen ze in Nuenen stage bij Actief Nuenen met sportcoach Stan Hendriks. De eerste twaalf weken is dat Tim van Horik. Ook hun ga je veel zien bij de beweegtuinen in Beek en Donk en Aarle-Rixtel, basisscholen, KDV en BSO’S. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor junior Laarbeek Actief, Uniek sporten activiteiten (mensen met een beperking) én vakantieactiviteiten.

Aan het begin van schooljaar hebben ze een startbijeenkomst gehad. Daarin hebben ze verschillende doelen (Laarbeek in beweging brengen/houden) en speerpunten uitgelegd. Daarnaast hebben ze hun eigen doelen in de groep gedeeld waar ze dit jaar aan willen werken. Bij vragen kan je altijd bij Laarbeek Actief terecht via laarbeekactief@levgroep.nl / www.laarbeekactief.nl.