Het slagwerkensemble van O&U tijdens ‘Slag Om Het Anker’ in januari 2023
Het slagwerkensemble van O&U tijdens ‘Slag Om Het Anker’ in januari 2023 Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D

Laarbeek Leeft Ritmisch Op

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - De slagwerkgroepen uit Laarbeek slaan op zondag 1 oktober de handen in één. Muziekcentrum Het Anker is deze middag het decor voor een concert waarbij zowel de slagwerkers van Harmonie St Caecilia als die van Koninklijke Harmonie Oefening en Uitspanning zullen aantreden.

De twee slagwerkgroepen zijn buren en kennen elkaar goed, maar een podium delen is een tijdje geleden. Tijd om daar verandering in te brengen! Tijdens deze muzikale middag zullen beide slagwerkgroepen van zich laten horen, ieder met een eigen doel voor ogen.

De Lieshoutse slagwerkers zijn in volle voorbereiding voor het concours, waar zij in december deel aan gaan nemen. Zij zullen op 9 december aantreden in de 1e divisie, met een muzikaal programma waarbij zij de luisteraars meenemen in een reis naar de ruimte. De slagwerkensembles van Beek en Donk zijn sinds het succesvolle ‘Slag Om Het Anker’ van januari weer toe aan het geven van een slagwerkconcert en kijken uit naar een muzikale middag.

Laat je onderdompelen in de Laarbeekse ritmes en klanken en ben erbij. Zondag 1 oktober, om 14:00 in Muziekcentrum Het Anker. Toegang is gratis!