Afbeelding

Concerto a Due ODE en MHF

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Het herfstconcert van ODE in de reeks Concerto a Due vindt op zaterdag 18 november plaats in muziekcentrum Het Anker in Beek en Donk. Aanvang 20.00 uur. ODE speelt dan samen met het veteranenorkest Muziek Houdt Fit uit Schijndel.

Zij schrijven over zichzelf: ‘Dit seniorenorkest heeft een indrukwekkende geschiedenis van meer dan 40 jaar en bestaat uit getalenteerde muzikanten die een breed scala aan muziekstijlen spelen. De leden van het orkest hebben hun sporen verdiend in de wereld van de muziek en komen uit verschillende dorpen in de omgeving, wat zorgt voor een diverse en boeiende groep muzikanten. Muziek Houdt Fit is niet alleen een bron van culturele verrijking, maar het orkest is ook een levendig voorbeeld van het feit dat muziek geen leeftijdsgrenzen kent. De leden van dit orkest laten zien dat passie voor muziek blijft branden, ongeacht hoeveel kaarsjes er op de verjaardagstaart staan. Het repertoire van het orkest omvat een prachtige variatie aan muziekgenres, en is niet alleen een bron van inspiratie voor muziekliefhebbers van alle leeftijden, maar draagt ook bij aan het gemeenschapsleven door regelmatig optredens te verzorgen in de omgeving, waarbij ze mensen samenbrengen’.

ODE en MHF nodigen u van harte uit om te komen genieten van de mooie muziek die beide orkesten u die avond zullen brengen. De toegang is gratis