Afbeelding
Foto: Mark Barten

6e Editie Halloween Nightbike

Activiteiten & Evenementen

Mariahout - Mountainbike en toerfietsclub BZET De Bosduvels uit Mariahout organiseert op zaterdag 4 november de zesde editie van ‘De Bosduvels Halloween Nightbike’. De vijf voorgaande edities waren een groot succes. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen het een leuk evenement blijft vinden is er dit jaar voor gekozen om het parcours flink aan te passen. Er zitten stukken in die te leuk zijn om ze weg te laten, maar er zijn wat leuke uitdagingen toegevoegd. Heb je een mountainbike en goede verlichting? Dan ben je van harte welkom (ook kinderen, wel met begeleiding onder de 16 jaar). Het is geen wedstrijd, maar een beleving. 

Halloweenversiering
Op diverse plekken komt het Halloween thema terug in het parcours. Het belooft een leuke funride te worden. Uiteraard worden de mountainbikers ook uitgedaagd, want je mag je fiets helemaal in Halloweenstijl versieren en verlichten. Deze funride wordt gezamenlijk afgesloten om het kampvuur bij de scouting. Toeschouwers zijn ook van harte welkom om naar dit mooie evenement te komen kijken. De start is tussen 18.30 en 19.30 uur en vanaf 21.00 uur zullen de eerste deelnemers finishen bij de scouting in Lieshout.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk bij de startlocatie. Deelname bedraagt €12,50 per persoon. Je krijgt hiervoor drinken en een versnapering op de pauzeplaats en een heerlijk frietje na de finish.