Afbeelding

Ganzendonck maakt zich op voor een spetterend Carnavalsfeest

Activiteiten & Evenementen

Beek en Donk - Het gonst al een tijdje in het dorp. Over minder dan een maand barst namelijk het feest der feesten los in Beek en Donk, want carnaval 2024 staat voor de deur! Dit jaar pakt Ganzendonck groots uit met een indrukwekkende feesttent op het Heuvelplein: De Luukse Tent. Van zaterdag 3 februari tot en met dinsdag 13 februari staat De Luukse Tent garant voor een feestprogramma bomvol entertainment.

De Luukse Tent biedt een podium voor zowel landelijk bekende artiesten als lokaal Ganzendoncks talent. Met bijna 50 acts verspreid over de carnavalsperiode belooft het een carnaval te worden met voor ieder wat wils. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar voor enkele avonden is een ticket vereist. De verkoop is eind vorig jaar gestart en verloopt zeer voorspoedig. De organisatie denkt dan ook dat deze avonden straks stijf uitverkocht zijn. En dat is fijn, want carnaval vier je tenslotte het liefst met z’n allen. Momenteel zijn er nog kaarten beschikbaar. Dus als je van plan bent om een van deze legendarische carnavalsavonden mee te maken, wacht dan niet te lang en koop snel je tickets!

Tickets voor donderdag en vrijdag
Op donderdag staat de BierCantus op het programma, een gezellige activiteit om met vrienden of je sportclub aan deel te nemen. Zo kom je alvast in de feeststemming voordat Carnaval officieel van start gaat. Op carnavalsvrijdag knalt de tent uit z’n haringen met het hardstyle carnavalsspektakel House of Carnaval, speciaal voor de jeugd. Met bekende namen als Mental Theo en DJ Zany belooft dit een snoeiharde avond te worden.

Royale De Luuks: het hoogtepunt van Carnaval
De absolute topavond is natuurlijk het feest van de Prins zelf: Royale De Luuks op carnavalszaterdag. Met optredens van Imca Marina, Lanterfantje en Partyfriex wordt dit gegarandeerd een onvergetelijk carnavalsfeest dat je niet wilt missen. Voor meer informatie en ticketverkoop, ga naar linktr.ee/deluuksetent. Volg hen ook op sociale media voor updates en het laatste nieuws.