Afbeelding

Seniorenvereniging KBO Lieshout in de feestmaand

NULL

Seniorenvereniging KBO Lieshout in de feestmaand


LIeshout - Een zak met bijzondere surprises staat vrijdag vandaag, 6 december, klaar voor de deelnemers aan de kienavond in het Dorpshuis. Vanaf 20.00 uur worden de nummers voor de prijzen weer opgelezen. De zaal is vanaf 19.00 uur open.


De dagtocht naar de kerstmarkt in Münster is inmiddels volgeboekt. Op 10 december vertrekt de volle bus om 10.00 uur vanaf het Dorpshuis naar deze prachtige, historische stad.

Een traditie is het maken van kerststukjes voor de zieken en voor de versiering van de kerstviering. Op maandag 16 december zijn vrijwilligers hiervoor van harte welkom bij Jo van den Biggelaar aan de Schutsstraat 37 in Lieshout. Vanaf 10 uur ‘s morgens en/of half twee ’s middags. Laat het even weten aan Jo, tel. 0499-422117, of bij de Inloop. Bruikbare spullen zoals groen, kaarsen, linten zijn bijzonder welkom. Doe gezellig mee, onder het genot van koffie of thee.

Op dinsdagmiddag 17 december viert KBO Lieshout het kerstfeest in Zaal de Koekoek aan de Dorpsstraat. De zaal gaat om half twee open, de viering begint om twee uur. Veel sfeervolle kerstmuziek beloven de optredens van Seniorenkoor Vogelenzang en een beroepsensemble van viool en piano. Pastor Wester zal de kerstboodschap uitspreken. In de pauze is er een loterij en de middag wordt besloten met de kerstmaaltijd. Aanmelden kan bij de Inloop.

Noteer vast in uw agenda: Nieuwjaarsinloop in Zaal de Koekoek op 7 januari 2014, 10.00 uur.

Sinds het ingaan van de wintertijd is er geen avondinloop meer. De Inloop is iedere dinsdag, ’s morgens van tien uur tot half twaalf in het Dorpshuis. U bent hier van harte welkom met vragen over van alles, om u op te geven voor een van de KBO activiteiten, om mensen te spreken van Computer Onderwijs Laarbeek, om mensen van de Dorpsraad te spreken, om zakken op te halen voor plastic afval, voor het WMO infopunt, of om even bij te praten bij een kopje koffie. Er zijn altijd mensen die voor de gezelligheid een uurtje komen buurten. En ook daar is de Inloop voor bedoeld. Alle bestuursleden van de Lieshoutse Seniorenvereniging zijn tijdens de Inloop aanwezig.