Roefeldag en Zeskamp komen met oplossing voor datum

NULL

Roefeldag en Zeskamp komen met oplossing voor datum


Laarbeek - De Roefeldag en de Zeskamp zijn voor veel Laarbeekse kinderen twee hoogtepunten in het jaar. In 2014 zou het echter zo zijn dat beide evenementen in precies hetzelfde weekend zouden vallen. Dat konden beide organisaties natuurlijk niet laten gebeuren. 

Daarom hebben zij gezamenlijk naar een oplossing gezocht. Want beide organisaties vinden dat de Laarbeekse kinderen moeten kunnen deelnemen aan zowel de Roefeldag als de Zeskamp. Dat het in de drukke juni maand niet gemakkelijk zou worden om dit voor elkaar te krijgen was meteen duidelijk. Juni is dé maand van de Laarbeekse evenementen wat beide organisaties voor een lastig parket zetten.
 
Uiteindelijk is besloten om de Roefeldag Laarbeek in Beek en Donk en Mariahout te verzetten naar 21 juni 2014. De Zeskamp zal niet verschoven worden en zal nog steeds plaatsvinden op 14 en 15 juni 2014. De Roefeldag in Aarle-Rixtel en Lieshout blijft gewoon op 14 juni staan. Op deze manier hoeven er geen keuzes te worden gemaakt en kan iedereen gewoon meedoen aan beide evenementen. Zij hopen daarom dat iedereen dit jaar weer deelneemt aan zowel de Roefeldag als de Zeskamp! 

Voor vragen betreffende de Roefeldag kunt u contact op nemen met L. van der Aa, Eikenlaan 27, tel 0492-462413.
De Zeskamp Beek en Donk wordt georganiseerd door KPJ Beek en donk. Voor meer informatie over de Zeskamp kunt u mailen naar inschrijvingenzeskamp@hotmail.com of uiteraard via facebook of twitter. 

Beide organisaties bedanken u voor het begrip en wensen u veel plezier tijdens deze evenementen.