Afbeelding

Fantastisch eindbedrag voor Stichting HomePlan

NULL

Fantastisch eindbedrag voor Stichting HomePlan



Aarle-Rixtel - Medewerkers Ellen Nelissen en Chantal Simons van Fides Kinderopvang zijn alweer een tijdje terug in Nederland. Maar nog iedere dag denken ze met een goed gevoel terug aan hun verblijf in het Zuid-Afrikaanse Pomeroy. Daar hielpen ze via Stichting HomePlan weeskinderen aan onderdak. Een heel goed doel waarvoor ook de kinderen van Fides en Zicht PO zich flink hebben ingezet.


Voordat Ellen en Chantal op 18 oktober naar Zuid-Afrika vertrokken, was er al een behoorlijk bedrag opgehaald. En ook daarna gingen de vele inzamelingsacties op vele locaties gewoon door. Daardoor is in de herfstvakantie nog eens meer dan €1.000,00 opgehaald dankzij het enthousiasme van de kinderen en hun ouders. Dit bracht de teller op het mooie eindbedrag van €5.326,82.

Dankjewel!
Op de foto bij dit artikel is de sleuteloverdracht te zien van het huisje dat met hulp van Ellen en Chantal is gebouwd en geschilderd. “Inmiddels wonen hier enkele weeskinderen met hun oma, die voor ze zorgt”, vertellen Ellen en Chantal. “Ze weten niet wat hun overkomt, nu ze een echt dak boven hun hoofd hebben. Zo blij zijn ze ermee! We willen iedereen dan ook enorm bedanken voor hun bijdrage aan dit goede doel.” Kinderdagverblijf De Klimop in Aarle-Rixtel was een van de vele locaties waar de kinderen zich flink hebben ingespannen om zo veel mogelijk geld op te halen. Zij mochten dan ook op 28 november de cheque overhandigen aan Lieke van Alphen van Stichting HomePlan. Ook zij was aangenaam verrast door het hoge eindbedrag.

Meer weten?
Benieuwd naar het werk van HomePlan en het bouwproject in Pomeroy? Kijk dan eens op www.homeplan.nl voor meer informatie. En op fideszicht.waarbenjij.nu vindt u alle blogs en foto’s van dit project.

Foto: De sleuteloverdracht van een huisje dat met hulp van Chantal en Ellen is gebouwd en geschilderd