Afbeelding

Bierpulschuiven en katapult schieten bij Heikneuters

NULL

Bierpulschuiven en katapult schieten bij Heikneuters



Mariahout - De Hoge Raad van CV de Heikneuters organiseert wederom de dinsdagmiddag met carnaval. Deze middag staat in het teken van vele activiteiten, waaronder bierpulschuiven en katapult schieten.


Ook is er een prijs voor de mooist verkleden en zijn er prominenten aanwezig, en om de middag geheel compleet te maken zijn er diverse kapellen en een DJ aanwezig voor de muzikale ondersteuning. Prins Ludwig, Prinses Annemarie en heel hun gevolg zijn hier ook aanwezig.

Wat houd deze middag in? De middag begint om 13.00 uur in café zaal de Pelgrim. Inschrijven kan bij Gerrie van de Broek of bij Mari van de Rijt. De kosten zijn maar €5,00 per team. Een team moet bestaan uit 4 personen, die minimaal 16 jaar zijn. Het is een waar spektakel met een levensgrote katapult schieten, en een grote bierpulschuifbaan kun jij de bierpullen laten gaan. Dus schrijf je op tijd in, want vol is vol en het aantal inschrijvingen is beperkt. Hou jij van een uitdaging en gezelligheid, dan mag je dit evenement niet missen bij de Heikneuters in Mariahout. Maar doe je niet mee, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom deze middag.

En voor de mama’s en papa’s, de kinderen kunnen zich goed vertoeven in het restaurant. Daar worden zij volop vermaakt door de jeugdcommissie. Zij hebben ook dit jaar alles uit de kast gehaald om voor de jeugd een gezellige middag te organiseren. Ook daar is de jeugdprins en -prinses en heel hun gevolg aanwezig. Dus wat is er mooier dan heel het gezin onder een dak met een middag vermaak en gezelligheid. Bij deze kindermiddag is de strippenkaart gewoon geldig voor de kinderen.

Foto: Prins Ludwig en Prinses Annemarie bij de katapult