Afbeelding

Zeven Zonnetjes bij Zanggroep Zingiz

Muziek

Zeven Zonnetjes bij Zanggroep Zingiz


Beek en Donk - Zanggroep Zingiz heeft zondag 26 april een grandioos jubileumconcert gegeven. Het concert in het ontmoetingscentrum is door vele muziekliefhebbers bezocht. De stoelen waren niet aan te slepen, er moesten zelfs mensen staan.


Het publiek heeft genoten van de prachtige klanken van Zanggroep Zingiz, maar zeker ook van Kinderkoor KiKo. Er waren zelfs 3 stukken ingestudeerd waarbij de kinderen met ‘het grote koor’ mochten mee zingen. Een geweldige ervaring voor de kinderen, een prachtig schouwspel voor het publiek.

Na de pauze zijn er enkele stukken gezongen met 3 solisten en heeft Zanggroep Zingiz nog een paar nieuwe nummers ten gehore gebracht. Daarna zijn de zeven jubilarissen in het zonnetje gezet. Dirigente Heidi de Louw en zangeressen Willemien, Jacqueline, Audrey, Helene, Jeanne en Wieke ontvingen een mooie bos bloemen… Zij zijn vanaf dag 1 lid van het koor en dat verdient natuurlijk een bloemetje.

Bij het slotstuk ‘Tranen Gelachen’ werd letterlijk ‘het licht uitgedaan’. Zanggroep Zingiz bedankt iedereen voor hun aanwezigheid, dankzij jullie heeft Zanggroep Zingiz een prachtige middag gehad.

Foto: Zingiz