Brabants Musik Fest in Aarle-Rixtel

Muziek

Brabants Musik Fest in Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - Het Brabants Musik Fest staat binnenkort voor de deur. Op 28 juni vindt dit muziek evenement plaats op het terras van Herberg de Brabantse Kluis. Het programma is ingevuld met lokale muziekgroepen, wat de dag natuurlijk extra leuk maakt.


Voor ieder wat wils, typische blaasmuziek uit Tsjechië, Duitsland, Oostenrijk uitgevoerd door de Ekkermuzikanten, De Lieholter Blaaskapel en de Zwarte Fanfare. Blaasbands Smesh uit Lieshout en Stoudt uit Beek en Donk nemen u in korte tijd mee naar de blaasmuziek uit de rock en pop wereld. Oktoberfeestband Die Partyhosen zorgt voor de nodige meezingers waarbij stil zitten geen optie meer is. Het Brabants Musik Fest wordt muzikaal geopend om 11.00 uur door de Ekkermuzikanten uit Beek en Donk gevolgd door Smesh uit Lieshout. De Lieholter Blaaskapel uit Lieshout omlijst samen met Smesh en de Zwarte Fanfare uit Aarle-Rixtel na elkaar het begin van de middag muzikaal waarbij u diverse solisten kunt beluisteren. De grote nieuwkomer tussen de blaasbands in Laarbeek staat dit jaar op het Brabants Musik Fest op het podium. De blaasband Stoudt uit Beek en Donk, de jongste blaasband van Laarbeek. De muzikanten in de leeftijdscategorie van 13 tot 25 gaan u verrassen met de hedendaagse pop- /rockmuziek. De middag wordt afgesloten door Die Partyhosen uit Aarle-Rixtel. Zij nemen u mee naar de oktoberfeesten. Vele bekende meezingers uit o.a. Nederland en Duitsland passeren de revue. Met het gevarieerde programma, met echte blaaskapellenmuziek, gevolgd door nog meer populaire muziek gaan zij u een leuke dag te bieden. De entree voor het Brabants Musik Fest is gratis.
Speciaal voor deze dag wordt de binnenplaats omgedoopt tot een locatie die u alleen tegenkomt bij een wijn- of bierfeest. De kinderen kunnen zoals gewoonlijk volop genieten van de koeien. Voor meer informatie kijk op: http://www.brabantsekluis.nl/activiteiten/brabants-musik-fest/