Feestweekend Sparta

NULL

Feestweekend Sparta’25 is voor iedereen


Beek en Donk - Vele vrijwilligers en diverse commissies zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de activiteiten voor het jubileumweekend van 28, 29 en 30 augustus. Sparta’25 bestaat dan 90 jaar. Dit willen ze graag met iedereen vieren.


Legends of the 90’s
Op 28 augustus vindt in de feesttent op het Sparta terrein de ‘Legends of the 90’s’ plaats. Mental Theo, DJ Jean en MC Marron Hill zorgen voor heerlijke 90’s muziek. Kaarten zijn voor €10,00 verkrijgbaar via de website van Sparta’25 of bij Snackbar De Beemd en Café van de Burgt.

Spartade
Op zaterdag is het de beurt aan de jeugdteams van Sparta. Zij nemen met alle teams deel aan de spellen van de Spartade, een Olympische zeskamp met een hoog gehalte aan voetbalspellen. Maar ook de brandweer heeft en geweldig spel met de brandweerspuit. En uiteraard ontbreekt een stoere stormbaan niet. Met een gezamenlijke barbecue en dj’s wordt deze dag afgesloten.

Spartan Color Experience
Op zondag vindt de Color Experience plaats. Op een mooi parcours door Beek en Donk worden op diverse plaatsen de deelnemers in de kleuren gezet. Deze gezellige dag begint om 10.00 uur met muziek, een springkussen voor de kinderen en de deelnemers kunnen hun goodybag ophalen (met hierin een kleurrijke verrassing). Er is een gezamenlijke warming-up, en om 13.00 uur begint de run. Na de run volgt er een verrassende ‘Grande Finale’ op het Spartaterrein. Een waar kleurenfeest met DJ’s!

De inschrijving is nog steeds geopend. Dit kan via www.sparta25.nl. De kosten bedragen €5,00 per persoon t/m 15 jaar en €7,50 per persoon vanaf 16 jaar. Naast dat je zelf een leuke dag hebt, steun je de gehandicaptensport van Laarbeek met je deelname.

Voor aanvullende informatie over deze en andere activiteiten bij Sparta’25 kunt u op de site terecht.