Annie Beekmans geeft stokje wandelbijeenkomst door

NULL

Annie Beekmans geeft stokje wandelbijeenkomst door


Laarbeek – De bijeenkomst voor de Laarbeekse wandelaars 2015 was voor Annie Beekmans de laatste bijeenkomst die zij organiseerde. Zij heeft dit nu 20 jaar gedaan en geeft het stokje over aan iemand anders.


De bijeenkomst van donderdag 10 september was ondanks een lage opkomst heel gezellig. Van Tiny van Alphen kreeg Annie bloemen omdat zij dit jaar voor de 25ste keer de Kennedymars in Someren en de 25ste keer de 4daagse van Nijmegen gelopen heeft. Daarna werd er een groepsfoto gemaakt. Radio Kontakt was ook aanwezig. Zij interviewden en filmden Mari Vereijken en Annie Beekmans. Na de koffie en lekkere appelflappen werd nog veel verteld over de wandeltochten die de wandelaars gelopen hadden. Ook ging het gesprek over de 99ste 4daagse, die zo goed verlopen was en over de 100ste die er aan komt. Wat zouden ze dan voor iedereen in petto hebben?

Annie wil iedereen bedanken die in de 20 jaar dat zij de bijeenkomst organiseerde haar steunde om de avond voor de wandelaars een feestelijk tintje geven. In de eerste plaats de wethouders waar zij altijd op kon rekenen, de gastvrijheid van Mari Vereijken, de supermarkt voor het lekkers dat ze voor de wandelaars kreeg, haar man voor de foto’s die hij maakte en vooral de wandelaars die het fijn vonden om te komen. Allemaal hartelijk bedankt.

?Foto: Laarbeekse wandelaars