Afbeelding

Sauwelavond met Andy Marcelissen

NULL

Sauwelavond met Andy Marcelissen


Beek en Donk – Andy Marcelissen, voor velen de allerbeste entertainer, is één van de toppers tijdens de Ganzendonckse Sauwelavond van 2016. Daarmee is meteen de toon gezet voor de rest van het programma op 23 januari. De organisatie is er namelijk wederom in geslaagd zichzelf te overtreffen.


Op zaterdag 14 november om precies 19.00 uur start de voorverkoop. Meer details hierover volgen later, maar bekend is nu al dat je er weer heel vroeg bij moet zijn wil je niet langs het spreekwoordelijke net vissen.

Naast Marcelissen maakt ook Hans Verbaarschot zijn opwachting in muziekcentrum ‘t Anker. In Algemeen Beschaafd Deurnesch (ABD) is zijn sterke kracht het beeldend vertellen, zodat je het ziet gebeuren. Vervolgens wordt het publiek verrast door er een compleet andere wending aan te geven. Amusement is er van Tadaa! Deze groep staat voor: entertainment, cabaret en muzikaliteit van hoog niveau, op een bedje van humor, overgoten met een heerlijk Helmonds sausje. De Brabantse amusementssensatie de Penthouse Boys zijn na wat jaartjes afwezigheid terug in Ganzendonck. De Penthouse Boys spelen zelfgeschreven Nederlandse nummers waarbij het publiek een grote rol heeft. Door de interactie met de zaal krijgt elk publiek een op maat gemaakt optreden waardoor geen avond hetzelfde is. Lachen, gieren, brullen is altijd het resultaat. Ook ‘good old’ Robert van Lamoen is terug van weggeweest. Met kletsen als: ‘Annie uit de Hellemondse binnestad’ en ‘Ed Leefnet (Visser)’ bracht hij al heel wat volle zalen aan het lachen. Wanneer de woorden ’voetbalhooligan’ vallen, weet iedereen meteen dat er gesproken wordt over Rob Scheepers (Sterksel). Ook hij is er dit keer weer bij. Zijn energieke en overtuigende manier van het brengen van herkenbare typetjes en zijn enthousiasme zijn alleen al genoeg voor ongeveer 20 minuten lang plezier. Natuurlijk ontbreken ook de Ganzendonckse Dansmariekes niet en is er een grootste After Party met o.a. feestzanger Ivo van Rossum uit Gemert.

Met recht spreken de artiesten zelf vol lof over de enige echte Ganzendonckse Sauwelavond, met de al jaren uitverkochte zaal en een enthousiast publiek, het prachtige podium en de aankleding van het Anker, en niet in de laatste plaats de samenstelling van het programma. Ingrediënten die er ook dit keer voor zorgen dat er een run op de entreekaartjes is. 14 november is dan ook een dag om alvast te noteren in de agenda.

?Foto: Andy Marcelissen