Afbeelding

Drukke periode rond de jaarwisseling bij Aan de Wielen

Sportnieuws

Aarle-Rixtel - Ook dit jaar staan er bij T.S.C. aan de Wielen rond de jaarwisseling weer een drietal activiteiten op het programma.

26 december Kerstspeurtocht

Voor deze wandel-foto-puzzeltocht van ongeveer 5 km., kan men zich op 2e Kerstdag inschrijven bij café de Vrienden tegenover de kerk tussen 13.00 en 13.30. Het inschrijfgeld bedraagt €1,00 per persoon, leden van ADW en kinderen tot 16 jaar mogen gratis meedoen.

Men kan inschrijven als groep, familie of duo. Aan de hand van een routeschema loopt men de tocht door Aarle-Rixtel, onderweg dient men foto's te herkennen en op een vijftiental uiteenlopende vragen dient men antwoorden in te vullen. Voor alle deelnemers ligt er na afloop een prijs(je) bij de kerstboom. De besten mogen uiteraard het eerst uitzoeken.

27 december Koppelcross

Al vele jaren wordt samen met de Runnersclub Lieshout een koppelcross georganiseerd, waarbij door middel van loting een duo wordt gevormd van een loper en een fietser. De lopers gaan het eerst van start en lopen een eigen parkoers, daarna lost hij af met een fietser die een geheel andere route rijdt. Iedereen legt vijf keer zijn ronde af. De start is om 10.30 uur bij de Duvelsberg in de Lieshoutse bossen nabij buurtschap 't Hof.

Direct na afloop van dit sportieve en gezellige gebeuren vindt de prijsuitreiking plaats en zijn er voor deelnemers en publiek warme dranken verkrijgbaar.

3 januari 2e officiële Veldtoertocht

Zoals gebruikelijk staat de tweede officiële veldtoertocht van het winterseizoen gepland op de eerste zondag van het nieuwe jaar, 3 januari. Inschrijven en vertrekken kan men weer tussen 08.30 en 10.00 uur bij de kantine van ASV'33 op sportpark de Hut aan de Bakelseweg in Aarle-Rixtel. Men kan kiezen uit de afstanden 35 of 45 km. Uiteraard worden de routes geheel uitgepijld. Iets over de helft van de mooie tochten wordt iedereen weer voorzien van de nodige calorieën. Het inschrijfgeld bedraagt €3,00 voor NTFU- en KNWU leden, €4,00 voor anderen en jeugd tot 16 jaar mag gratis meedoen. Op de site van Aan de Wielen is uitgebreidere informatie te vinden over alle activiteiten.