Afbeelding

Aanmelden voor ’T OPkikkertje

Algemeen

Beek en Donk – De Club van 100 van de Teugelders van Ganzendonck verzorgt elk jaar ‘T OPkikkertje. Op de woensdag voor carnaval, dit jaar is dat 3 februari, krijgen zieken en mensen uit Ganzendonck die momenteel een moeilijke periode doormaken een bezoekje van Prins Luuk en een kleine delegatie van de Club van 100.

De Club van 100 is bij de organisatie van deze dag geheel afhankelijk van familie of mensen uit de omgeving van een persoon die een bezoekje met een presentje verdiend. Dus kent u iemand die ziek is of een ‘T OPkikkertje kan gebruiken laat het dan weten aan de Club van 100. De ervaring heeft geleerd dat mensen het bijzonder op prijs stellen wanneer er door iemand aan hen wordt gedacht tijdens een moeilijke periode. Aanmelden kan via www.teugelders.nl, of bij Josette Bloem, Tuinstraat 26, 5741 EM Beek en Donk.

De Club van 100 van de Stichting Teugelders van Ganzendonck ondersteund activiteiten voor de jeugd, senioren, mensen met een beperking -zoals de KansPlus carnavalsmiddag- en mensen die ziek zijn of in een moeilijke periode zitten. De financiële middelen komen van de leden die jaarlijks €50,00 doneren. Kunt u dit bedrag missen en draagt u de activiteiten van de Club van 100 ook een warm hart toe, dan vraagt men u te overwegen lid te worden. Ook dit kan via de website van de Teugelders.